Gå til sidens hovedinnhold

Våre spillere laget 12 mot Vipers

Fem av spillerne fra Porsgrunn og Bamble sto for hele 12 scoringer da Gjerpen møtte Vipers i Cupen denne uka.

Gjerpen sto for en liten bombe da de slo ut Larvik i den første kampen i årets NM for kvinner. Stemningen sank noen hakk da trekningen for andre runde var unnagjort. Det ble klart at et av verdens beste klubblag sto for tur. Og det ble en tøff kamp for Gjerpen. De røyk på tap 47–27.

Men for flere av de unge spillerne fra Porsgrunn og Bamble ble kampen en etterlengtet mulighet til å få spilletid. Og fem av våre var på banen mot Vipers. For Andrea brekke Karlsen fra Porsgrunn, tidligere Urædd, ble kampen en skikkelig opptur. Hun ble like greit kåret til Gjerpens beste i kampen, med hele syv scoringer mot topplaget.

men også for Idunn Nybø Thorsdal fra Brevik, tidligere Bamble, ble det et fin mulighet for spilletid. Hun takket for tilliten med å sette sin første scoring fra kanten på toppnivå.

Bamblingene Mathilde Knutsen, Anna Klausen Jacobsen og Guro Lien Røneid laget til sammen fem mål i kampen, og våre spillere var til de grader med på å sette farge på oppgjøret. Nå håper alle på spilletid når laget skal tilbake til seriespill i 1. divisjon i ukene framover.

Kommentarer til denne saken