Gå til sidens hovedinnhold

– Vi er klare for å åpne så tidlig som mulig

Fotballkretsen er ikke overrasket over at seriestarten i 3. divisjon er satt til august. Selv er de åpne for å kunne starte tidligere.

– Skal vi være bare realistiske, så ser det nok ut til at seriestart for den øvrige breddefotballen for senior også vil starte i august. Men vi åpner for å kunne starte tidligere. Så fort det blir åpnet for å kunne trene med kontakt for de eldste i breddefotballen, så er vi klare med divisjonene og avdelingene der vi har ansvaret. Det skal veldig lite til for å iverksette, sier Brovold.

Det er tidligere lansert muligheten for å kjøre halv serie i de lavere divisjonene også, fra 4. divisjon og nedover. Det som er forespeilet i tillegg, er at det vil kunne bli kjørt et sluttspill om opp- og nedrykk etter en enkel serie.

– Det kan være en mulighet, og vi følger nøye med på smittesituasjonen og hvilke tiltak som til enhver tid er gjeldende. Det er absolutt ikke lett å få med seg hva det er som gjelder til enhver tid, og hvordan vi skal håndtere alle de forskjellige retningslinjene fra kommune til kommune, og på landsbasis. Men vi er klare når myndighetene er det, sier Brovold fredag.

Kommentarer til denne saken