Vil ha kiosk på Langøya hovedgård

LANGØYA: Kommunen ønsker en kiosk for familier på Langøya.

LANGØYA: Kommunen ønsker en kiosk for familier på Langøya.

De tidligere driverne av Langøya hovedgård drev restaurant på sommeren rettet mot voksne og med bordbestilling. Bamble kommune ønsker et mer allsidig tilbud og med kiosk med enkel servering.

DEL

Etter at kommunen annonserte utleie av drift ved Langøya hovedgård på det åpne markedet, kom det flere søknader til Bamble kommune som vurderes av næringssjefen i disse dager.

Formannskapet skal torsdag behandle prinsippene for utleie av Langøya hovedgård 2020. Kommunedirektøren innstiller til formannskapet at kontrakten som administrasjonen skal inngå med ny leietaker, skal være i tråd med vedtatte kriterier og planer.

I saksframstillingen til formannskapet beskrives det at det i en leieavtale om Langøya hovedgård, er et ønske om et allsidig tilbud, og med åpningstider som passer dagsbesøkende.

Handlingsplanen for Langøya hovedgård beskriver derfor et ønske om kiosk på Langøya hvor man kan få enkel servering. Det er ønskelig med et tilbud også til barnefamilier.

Restauranten som tidligere ble drevet ved Langøya hovedgård var populær, men med begrenset meny og med bordbestilling på forhånd rettet mot voksne.

Ved ny leiekontrakt ønskes et annet konsept rettet mot flere.


Artikkeltags