– Dette er rett og slett utrolig moro. Nå dundrer vi videre i fase to av e-sportssatsinga. Det står mange ivrige gamere der ute og venter på at vi skal få på plass e-sportssatsinga i klubben, og med denne gaven fra Sparebankstiftelsen DNB er vi godt i gang me innspurten, jubler primus motor Allan Finden.

Fra før av har klubben fått 35.000 kroner fra A-media og Sparebankstiftelsen DNB. Disse midlene var øremerket å få på plass den nødvendige infrastrukturen til e-sportssatsinga.

– Nå er alt av strøm, nett og elektrisk utstyr for øvrig på plass. Det er lagt opp til gamingstasjoner i andre etasje på klubbhuset, der det også er to projektorer med mulighet for streaming av kamper. Med denne nye pengegaven skal vi sette oss ned og lage en utstyrsliste, slik at vi kan få kjøpt inn det utstyret vi trenger i oppstarten, forteller han.

Det er et litt ugunstig tidspunkt for å kjøpe inn utstyr nå. Leveringssituasjonen har gjort at prisene har steget veldig, men Finden håper de kan få med seg samarbeidspartnere i bransjen som gjør at de kommer i mål.